Førjulshelger på Langedrag

Velkommen til førjulshelger hos oss!

I disse tøffe covid-19 tider ser vi verdien av å ta vare på hverandre, bruke tid med de vi er glad i og skape minner sammen. Dette har siden grunnleggelsen vært kjerneverdier for oss på Langedrag og vi har tradisjoner som strekker seg langt tilbake i tid for nettopp dette!

Denne julen blir annerledes for oss alle, og våre førjulshelger blir også annerledes enn tidligere år. Vi tar med oss det positive pandemien har gitt oss i form av nytenkning og kreativitet, og håper vi i år kan gi dere mer førjulsstemning enn noen gang!

Se mer info på nettsiden

       Vi har fremdeles ledige rom til overnatting om dere ønsker å dele helgene med oss.

Førjulshelger på Langedrag:

Gården er julepyntet både inne og ute og dyrene er i sin flotteste vinterpels.
Langedrag har åpent for dagsbesøkende fra den 26. desember og overnattingsgjester er hjertelig velkommen fra den 27. desember.

Et mangfold av aktiviteter for både store og små. Hva med å ha en annerledes romjul og nyttårsfeiring 1000 moh. i snødekt vinterlandskap med hundekjøring, kanefart og snørekjøring? Våkn opp til ulvehyl og andre dyrelyder, vær med og stell dyrene i stall og fjøs før du spiser en deilig frokost mens du ser ut over de snøkledde blåner. Her i høyfjellet satser vi på å kunne tilby milevis med preparerte skiløyper rett ut fra gården. Peisestuen innbyr til hyggelige kvelder med sprakende peisbål, dyrehistorier og brettspill.

Nyttårsaften feirer vi med hjemmelaget mat og en god dessert.
Om føret tillater det, har vi en tradisjonsrik aketur ned Langedragsbakkene hvor vi deretter fyrer opp rakettene og ønsker hverandre riktig godt nytt år!

For mer info se her

Dagsplan:

Parken holder åpent fra kl. 10 – 18.00.  Kaféen er åpen 11 – 16 og butikken er åpen 10 – 17 for hele vinterprogrammet finner du her

Overnatting på Langedrag:

Langedrag tilbyr overnatting gjennom hele året og vi har ledig overnatting nå fremover i vinter. Se priser og muligheter her

Langedrag har innført smitteverntiltak i forhold til Corona. Nye retningslinjer : Kjøp billetter i forkant direkte HER 

Kontaktinfo:

Tlf. +47 32742550

E-post: post@langedrag.no

Langedrag Naturpark

Følg dem på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *